נספרסו מוקד טלפוני

פרוגרמה: מרכז מכירות, משרדים וכיתת לימוד | מיקום: פתח-תקווה | שטח: 500 מ"ר | סטטוס: הושלם 2011

מטרת הפרויקט הייתה לספק סביבת עבודה צעירה ומלאת חיים עבור מוקד טלפוני עם 50 תחנות עבודה, משרדים, חדר צוות, שירותים, מטבח וטרקלין.           
האתגר הגדול נבע מהרצון לייצר חוויה שונה מהמקובל עבור העובדים והצוות האחראי.

המהלך הראשון היה למקם את המוקד הטלפוני במרכז החלל, עם חלונות סטריפ משלושה כיוונים, המעניקים שפע של אור יום ואויר לעובדים.

עמדות העבודה המלבניות המסורתיות קובצו לשולחנות רדיאליים שתוכננו ויוצרו במיוחד עבור פרויקט זה. השולחנות מכילים את כל צרכי העובד ומאכלסים 8 אנשים. צורת ישיבה זו, נותנת לעובד תחושה של עצמאות מחד ועבודת צוות מאידך, בעוד החלל הנוצר כתוצאה מכך הוא זורם וחופשי ונראה הרבה פחות צפוף ממה שהוא באמת.
משרדי הצוות הבכיר מוקמו בצורה אסטרטגית לאורך הדופן הדרומית מאחורי מחיצות זכוכית כך שיוכלו להתבונן במתרחש אך יחד עם זאת ליהנות מפרטיות.

המוקד הטלפוני וכיתות הלימוד הופרדו באמצעות קיר רחב המשרת את שני הצדדים עם נישות שימושיות. שאר קירות כיתת הלימוד בוצעו בזכוכית עם פרופילים אופקיים שנותנים תחושה של מרחב גדול ופתוח ומאפשרים מבטים לכל עבר, החל מהכניסה למתחם. סביב כיתת הלימוד, מוקמו הטרקלין והמטבח הפתוח לחדר האוכל, כולם מופרדים בקיר מחורר אשר הופך את זמן הפסקת הצהריים לחוויה חברתית מתמשכת בחלל אחד.