Call Center Nespresso

Program: Call Center, Offices and Classroom | Location: Petah Tiqwa | Area: 500 sqm | Status: Completed 2011

This Project main goal was to provide a young and vivid work environment for a call center of 50 work stations + staff offices, big classroom, WC, kitchen and Lounge.

The premium location was given to the main function of the call center, with strip windows from 3 direction, while the rest of the functions where placed in the perimeter.

The work stations where joined in groups of 8 and placed in radial tables specially designed and produced for this project. This gave a feeling of team work and autonomy for each worker, while creating a free flowing space that looks a lot less crowded then it really is.

The big classroom was placed on the opposite side of a dividing wall that serves both sides with useful niches. It was build with glass walls all around to give the feeling of a big and open space and allow vistas from one side to the other.

The atmosphere was completed with a surprising green apple-like color and radial holes in some of the room walls to allow glimpses between spaces.